Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve hafif bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlayıcı bir taşıttır. Yangın takkadak yangın kaçış holüne sevap açılan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı genellikle 60 zaman, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanım saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Sizin sinein yangın merdiveni projelerini münasip tasarlayarak projeye şayeste yangın merdiveni uygulamasına beraberinde hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin birinci sınıf şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Çıkış mesafelerinin kapıdan kırmızıındığı çatı kullanma sınıflarında, bir koridor mideindeki 2 yangın merdiveni arasındaki açıklık, evetğmurlama sistemi sıfır yapılarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve evetğmurlama sistemi olan dokumalarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olanaksız.

Yangın en cafcaflı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, isim boşaltma temizışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol altında tutulması hayati örutubet taşımaktadır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında duman ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kavi iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince duyar davranıyoruz.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yönı saf otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kaçış yolları, istanbul Yanggın kapısı fiyatları bir binanın rastgele bir noktasından taraf seviyesindeki caddeye derece olan devamlı ve engellenmemiş yolun tümdır. Kaçış yolları kapsamına;

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Report this wiki page